Anni Mäkitalo -tyttökorisleiri

Tervetuloa Anni Mäkitalon tyttökorisleirille 31.7.-4.8.2023!

Viime kaudella Kreikan pääsarjassa, legendaarisessa PAOK Thessalonikin suurseurassa pelannut Anni on monille korisjunnuille tuttu koutsi jo monien leirien ja kesien ajalta!

Tapiolan Hongassa juniorivuotensa pelannut Anni on voittanut muun muassa 3 aikuisten Suomen Mestaruutta sekä kolme Suomen Cupin mestaruutta.

Anni on edustanut Suomea maajoukkueessa juniori- ja aikuistasolla yhteensä 10 vuoden ajan, ja pelannut korista ammatikseen Kreikan ja Suomen lisäksi myös Saksassa, Ranskassa, Unkarissa ja Tshekissä.

Leiri on suunnattu 2008-2013 syntyneille tyttöpelaajille

Viiden päivän aikana luvassa on monipuolista lajitaitojen kehittämistä, pienpelejä, taitokisoja sekä tietysti 3×3 -turnaus ja 5vs5 leiripelit.

Koriksen lisäksi ohjelmaan kuuluu myös mm. uintia, melontaa, Flowpark, frisbeegolfia, sekä Särkänniemen reissu!

Leirin aikana parhaita korisoppejaan tulevat jakamaan Annin lisäksi myös muut Susiladies-jengistä ja Suomen naiskoriksesta tutut kasvot – tervetuloa mukaan oppimaan lisää, nauttimaan koriksesta ja löytämään uusia kavereita!

Leirin hinta

Hinta: 395 €

Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen 2-3 hh ja monipuolisen ohjelman ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. Liput Särkänniemeen ostetaan erikseen (Varala varaa liput ja paikat, maksu Varalan vastaanottoon saapuessa)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen leirille avautuu 15.12 klo 12.00

Tiedustelut:

Henri Kautiala
+358 44 3459 921
henri.kautiala(at)varala.fi

Tutustu leirin ohjelmaan

Seuraa leiriä myös instagramissa @annintyttokorisleiri

Muutokset mahdollisia.

Kesällä Varalassa myös Sasu Salin -korisleiri. Tutustu lisää!