FasciaMethod-ohjaajakoulutus

FasciaMethod – ohjaajakoulutus on suunnattu fysioterapeuteille, ryhmäliikuntaa aiemmin ohjanneille ja jotakin terveys- ja liikunta-alan peruskoulutusta tai aikaisempaa ohjaajakoulutusta saaneille.

Ohjaajakoulutus on kaksipäiväinen. Toisena koulutuspäivänä ohjaaja antaa ohjausnäytteen. Mikäli ohjausnäyte hyväksytään, ohjaaja saa luvan alkaa ohjaamaan FasciaMe-tuntia. Mikäli ohjausnäytteessä on täydennettävää, saa ohjaaja aikaa harjoitella 2 viikkoa, jonka aikana tulee toimittaa videoitu ohjausnäyte.

Koulutuksen sisältö

  • myofaskiaalisen harjoittelun perusteet
  • myofaskiaaliset liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteet
  • täsmäharjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelin oireisiin
  • faskiahierontaharjoitteet
  • konseptin mukaisen kehonhuoltotunnin rakentaminen ja ohjaaminen
  • liikepankki videoina digitaalisella alustalla kuukaudeksi, jonka jälkeen 59,90/vuosi

FasciaMethod -konseptissa ei ole lisenssimaksua, mutta ohjaajan tulee päivittää osaamistaan kerran vuodessa verkkovalmennuksella tai ohjatussa ideapäivässä.

FasciaMethod

FasciaMethod ohjaajakoulutus 9.-10.6.2023

Hinta 390 € sis. alv

Ensimmäinen Method-koulutukseni 390 €
Toinen/kolmas Method-koulutukseni (*Koulutustodistus esitettävä) 312 €
Opiskelija -15% (todistus esitettävä) 331.50 €


Lisätiedot koulutuksesta
Anne Puranen
anne@proftraining.fi tai p. 044-5644878

Tiedustele majoitusta anne-maarit.silpo@varala.fi tai puh. 044 345 9951

Majoitus 1hh 81 € sis. aamupala
Majoitus 2hh 54 € sis. aamupala

Koulutuksesta sanottua

“Mulla ei moneen vuoteen ole ollut tämän tuntoinen eli omanlaiseni keho. Ilmeisesti fascia -venytykset ovat avanneet lantiopohjan ja -alueen lihaksia oikein kunnolla. Vatsakin tuntuu toimivan eri tavalla. Kaikenlaista. Positiivista.”

“Fascia toimii itselle paremmin kuin perus venyttelytunti – tykkään siitä että liikkeet tehdään dynaamisesti. Kropan jumit ovat vähentyneet kun jaksaa käydä säännöllisesti tunneilla + muistaa tehdä liikkeitä myös saliharjoittelun ohessa (apulikkeet). Olen myös tehnyt alakroppaa, jalkoja avaavia / aktivoivia liikkeitä ennen pyörälenkkejä ja huomannut että ajaminen on helpompaa kuin jos liikkeitä ei olisi tehnyt ennen lenkkiä. Kaiken kaikkiaan – venyttely ei oo ikinä ollut mun juttu (minkä kyllä huomaa 😂) mutta fascian kautta olen löytänyt uuden ulottuvuuden tähänkin.

“Olen kyllä onnellinen,että löysin FasciaMethod konseptin.Olen ohjannut vuodesta 2005 tanssillisia tunteja ja siitä lisännyt “jumppa” -sisältöisiin. Ja nyt FaMe on auttanut ymmärtämään,miksi jokin juttu vaan toimii.”