Majoitus

Varalassa majoittaudutaan mukavasti liikuntapaikkojen ja muiden palveluiden läheisyydessä kolmessa eri rakennuksessa, päärakennuksessa, Majalassa (päärakennuksen takana) ja Kalliolassa (yläpihalla).

Majoituspaikkoja on 203 kpl ja lisäksi täysleveitä hyttisänkyjä 38 kpl. Leireillä tarvittaessa enemmän patjamajoituksen myötä. Huoneet ovat pääsääntöisesti kahden hengen huoneita. Myös muutamia yhden ja kolmen hengen huoneita löytyy sekä muutama perhehuone väliovella. Huoneissa on wc, suihku, TV, pyyhkeet ja lakanat.

Varalan Urheiluopistolla on yksityinen ranta-alue. Päärakennuksessa sijaitsee kahvila Anna ja terassi. Pihapiirissä on myös koko perheen kiipeilypuisto Flowpark Varala.

Paikan päällä on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Särkänniemen huvipuisto on 6 minuutin ajomatkan päässä. Tampere-Pirkkalan lentokenttä on 15 km:n päässä.

Huoneet saa käyttöönsä vastaanotosta tulopäivänä:
ma-to klo 14.00 ja pe-su klo 15.00.
Huoneet luovutetaan klo 12 mennessä lähtöpäivänä.

Huoneiden hinnat voivat vaihdella ajankohdasta ja huonekapasiteetista riippuen.

Majoitushuoneiden
hinnat alkaen

89 €/vrk / 1hh
109 €/vrk / 2hh
139 € / vrk / 3hh


Soita vastaanottoon ja tiedustele vapaata majoitustilaa sekä mahdollisia äkkilähtö-tarjouksia puh. 03 2631111.

Vastaanotto avoinna

ma-pe klo 8.00 – 19.00
la klo 8.00 – 18.00
su klo 8.45 – 16.30

Muutokset mahdollisia.


Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö Tampereella kauniin Pyhäjärven rannassa.

Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeaa kauniit Pyhäjärvi näkymät.

Tutustu lisää Lasi-iglu majoitukseen