Liikunnanohjauksen peruskurssi


Preppauskurssi liikunnalle

4 kk:ta täysihoidolla Tampereella

PT-koulutus sisältyy kurssiin

Liikunnanohjauksen peruskurssi antaa sinulle eväät urapolulle liikunnan ja valmennuksen parissa, Personal Traineriksi sekä oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Uutta!

Opintoihin on sisällytetty Varalan Urheiluopiston Personal Trainer -koulutus.


Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2023.

Suomen suosituin Liikunnanohjauksen peruskurssi LOK (4kk / 30 osp)

Liikunnalle hakijat arvostavat opettajien henkilökohtaista palautetta ja mahtavaa yhteishenkeä, jotta voivat jatkaa tulevaisuudessa saman tunnelman luomista yliopistossa.

Liikuntatieteelliseen tiedekuntaan hakijat tulevat LOKille hakemaan itsevarmuutta ohjaamiseen ja opettamiseen sekä kehittämään omia lajitaitojaan.

Liikunnalle hakija

Seuraa Lokkilaisia instagramissa @varalalok

Onko unelmasi tehdä töitä tulevaisuudessa liikunta-, sosiaali- tai terveysalalla, toimia Personal Trainerina?

AJANKOHTA, HINTA JA HAKU

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2023.

2 990 euroa sisältäen opetuksen ja täysihoidon lähiopetuspäivinä, talviliikuntajakson, koulutusmateriaalit ja todistukset. Mahdollisuus hakea KELA:n opintotukea.

Katso tästä lisätietoa KELAn tuista

Ei majoittuville  2 790 €.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250 €. Varausmaksu vähennetään lopullisesta kurssimaksusta.
LOK-koulutus maksetaan neljässä erässä. Varausmaksulla paikkasi kurssille on vahvistettu.

Lähempänä kurssin alkua sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla käytännönjärjestelyistä.

Peruutusehdot:

Mahdollisesta peruutuksesta paikanvarauksen jälkeen on ilmoitettava opistolle sähköpostilla (joni.harjula@varala.fi) Viimeistään kuukausi ennen kurssin alkua, jolloin palautamme paikanvarausmaksun (-25€ toimistokulut). Tämän jälkeen tulevista peruutuksista pidätämme paikanvarausmaksun kokonaisuudessaan.

Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai loukkaantumisen vuoksi, määräytyy kurssimaksu kuluneiden kurssivuorokausien mukaisesti.
Muussa tapauksessa kurssimaksua ei palauteta.


LISÄTIEDOT
Joni Harjula, ammatillinen opettaja
+358 44 4932546, joni.harjula@varala.fi


Opiskelijat kertovat – elämäni parasta aikaa

Opiskelu liikunnanohjauksen peruskurssilla antoi rautaista osaamista ja varmuutta pääsykoeisiin, minkä ansiosta paikka korkeakoulusta aukesi ja opinnot alalla jatkuu. Kiitos monipuolisen kurssin sekä pätevien ja kannustavien opettajien!

-Sofia-


Monipuolinen kurssi. Paljon opittuja asioita. Uusia tuttavuuksia. Uusia ajatuksia ja ideoita. Toistuvaa itsensä ylittämistä, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Elämyksiä. Haaveita.

-Hannu-

En osaa sanoin kuvata, kuinka paljon voi oppia näinkin lyhyessä ajassa. Itsevarmuus omaa osaamista kohtaan on huimasti parantunut ja lajitaidot kasvaneet lukuisissa lajeissa. On löytänyt omat vahvuudet ja heikkoudet ja tietää nyt mihin ja miten tulee kiinnittää huomiota kehittyäkseen.

-Saija-

Varalassa vietetty syksy oli elämäni parasta aikaa. Siihen on sisältynyt itkua, naurua, hampaidenkiristystä, elämyksiä, kokemuksia ja parhaita muistoja. Yleisurheilukisat, oppitunnit, ja aivan ihanat opettajat, uudet ystävät, ohjausharjoitukset, urheilu, väsymys, iltahepulit, Ylläsreissu, tanssiaiset ja tavalliset arki-illat.

-Saara-

lok netti1
lok-netti-2
lok-netti-3