Lasi-iglu

Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö Tampereella kauniin Pyhäjärven rannassa.


Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeaa kauniit Pyhäjärvi näkymät.

Vietä tunnelmallista iltaa

Iglun vuokraan sisältyy grillikatoksen käyttö polttopuineen sekä sytytyspaloineen. Halutessasi huolehdimme erillismaksusta tarjoilut myös grillikatokselle tai Lasi-iglulle.

Meille on helppo saapua, olitpa liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Ennakkopyynnöstä pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita niin aktiviteetteihin, tarjoiluihin kuin varusteluun iglulle. Haluattepa sitten tehdä ruokaa grillikatoksellamme tai lähteä sauvakävelylle pyynikin maisemiin, me järjestämme teille välineet.


Laadukas varustelu

Upeat lasiseinät ja -katto, laadukas parivuode 140×200 cm, kompostoiva wc, minikeittiö varusteineen sekä pieni terassi, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Lisäksi lasi-igluun sisältyy liinavaatteet sekä siivous, turvajärjestelmät, lämmitys sekä ilmanvaihto. Voit käyttää Lasi-iglussa myös maksutonta wifiä.

Lasi-iglussa voi oleskella 1-4 henkilöä.

Lasi-iglu on elämys myös koko perheelle!

Kahden aikuisen lisäksi igluun mahtuu kaksi alle 10v. lasta lisäpatjoille. Parisänky 140 x 200cm + lisäpatjat 80 x 200cm ja 60 x 120cm


Hinnat

Varaa nyt -20% kampanjahintaan 31.3.2023 saakka.

ma-ke 159,20 € (norm.199 €) /yö/2hlö.
to-su 199,20 € (norm.249 €) /yö/ 2 hlö.

Tarjoushinnat voimassa kaikkiin vuoden 2023 Lasi-igluvarauksiin.


Lisämaksusta
Aamupala Lasi-igluun 15 € / hlö
Kysy tarjoiluvahtoehdoista grillikatokselle myynti@varala.fi.


Varaa oma vuorokautesi ja nauti!

Tutustu huolella Lasi-iglun vuokrausehtoihin tästä


Mira Potkonen suosittelee

”Pieni irtaantuminen arjesta lähelle, mutta niin rauhoittavaan ja tunnelmalliseen yöpaikkaan. Pyhäjärven rannalla maisema on mitä upein ja rauhoittavin.

Lasi-iglusta käsin veden ja maiseman kauneutta saa ihailla viimeiseksi illalla ennen silmien sulkeutumista sekä aamulla ensimmäisenä herättyä. Illalla saimme ihastella kuuta, joka heijastui järven pintaan upeasti muodostaen kauniin kuunsillan. Lasikatosta sai katsella tähtiä ja niiden kauneutta tummaa taivasta vasten. Itse nautin tämmöisestä kauneudesta todella.

Aamun sain aloittaa niinkuin haluaisin joka aamun aloittaa, aamu-uinnilla. Siitä lähti päivä pirteästi käyntiin ja energiat olivatkin koko päivän tosi hyvät.

Varalan Urheiluopiston rannalla tämä lasi-iglu on vuokrattavissa yhdeksi tai useammaksi yöksi ja pääset nauttimaan tästä kauneudesta ihan veden ääreen. Kauniit ulkoilu maisemat ympäröivät tätä kaunista paikkaa ympäriinsä.

✨Kauniit asiat ovat hyvin lähellä✨


Majoittumisen lisäksi voit hyödyntää myös muita Varalan monipuolisia aktiviteetteja. Kesällä vuokrattavana esimerkiksi SUP-laudat sekä kajakit ja Varalassa pääsee myös seikkailemaan Flowpark Varalassa.

Varalan läheisyydessä on myös upeita maisemia ja nähtävyyksiä. Lisäpalveluna voitte ostaa maittavan buffet-lounaan Varalan Ravintola Säteestä. Aamupala on mahdollista tilata lisämaksusta myös lasi-igluun tuotuna.


Katso myös muuta lomatekemistä

Lomapaketit pariskunnille

Lomapaketit perheille