Asiakkaamme kertovat

Varala Recharger kokemuksia

Kun lähdin tähän projektiin, kaipasin todella pysyvää elämänmuutosta liikunnan ja ravinnon suhteen. Tietysti kovasti hirvitti, että saanko muutosta aikaan. Nyt huomaan, että olen onnistunut yhdessä teidän kanssanne.

Koin valmennukset todella asiallisiksi ja innostaviksi. Valmentajat ovat selvästi taitavia ja asiansa osaavia. Vielä tärkeämpänä koin sen tavan, jolla minua lähestyttiin. Sain arvostavaa ja rohkaisevaa palautetta ja tämä sai aikaan sen, että uskaltauduin yrittämään. Mielestäni tämä ohjelma onnistui aivan kympin arvoisesti. Kiitos teille kaikille valmentajille!!

Keväisin terkuin Päivi (jonka metabolinen ikä laski 14 vuotta tämän ohjelman aikana)


”Kaipasin pysyvää muutosta liikunnan ja ravinnon suhteen. Kovasti hirvitti, että saanko muutosta aikaan. Nyt huomaan, että olen onnistunut yhdessä teidän kanssanne.”


”Koin valmennukset todella asiallisiksi ja innostaviksi. Valmentajat ovat selvästi taitavia ja asiansa osaavia. Vielä tärkeämpänä koin sen tavan, jolla minua lähestyttiin. Sain arvostavaa ja rohkaisevaa palautetta ja tämä sai aikaan sen, että uskaltauduin yrittämään.”


”Nyt olen syönyt paljon aiempaa enemmän ja olo on huomattavasti parempi. Olen myös laihtunut 13–14 kiloa, eli 10 kilon tavoite, jonka alussa asetin, on täyttynyt.”


Digiterveys Varala referenssi: Tampereen kaupunki Kristiina Järvelä


Digiterveys-ohjelmaa käyttävät mm. Tampereen kaupungin johtoryhmä ja TSOPin esimiehet. Osallistuneiden kokemuksia:

”Olin lähellä ylikuormittumista. Tämä oli herätys ja ajoitus osui kohdalleen eli oli oma tarve löytää keinoja ja sainkin työkaluja muutokseen”

”Aloin seuramaan päivittäistä liikkumistavoitetta. Unen laatu parantunut, kun olen kiinnittänyt huomiota iltakäyttäytymiseeni.
Omaa jaksamista laitettu kuntoon: perhe & työ & oma harrastus & itsestä huolehtiminen”

”Stressi on helpottanut. Olen parempi ihminen iltaisin kotona.”

”Unen suhteen ja liikunnan määrän suhteen on tullut muutoksia. Pidän nyt myös lepopäiviä liikunnasta ja pyrin menemään
aikaisemmin nukkumaan. Mittarit motivoivat ja antavat palautteen.”


M-Files vietti monipuolisen liikuntapäivän Varalassa