Digiterveys® Varala

Digiterveys® yrityksen liikeideana on tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta ja osoittaa valmennuksen hyödyt asiakkaille yhdistäen uusimman terveysteknologian valmennukseen.

Digiterveys® tuottaa asiakasyritystensä työntekijöille hyvinvointia. Työntekijöiden parantunut elämänlaatu ja terveys näkyvät suoraan yrityksen tuloksessa: parantuneena työn tuottavuutena, vähentyneinä sairauspoissaoloina ja -kuluina, sekä pienentyneenä henkilöstövaihtuvuutena.

Palvelu on LitT Minna Tervo ja TkT Pekko Vehviläisen kehittämä menetelmä, joka perustuu tieteelliseen ja tutkittuun tietoon.

Hyvinvointipalvelu auttaa tunnistamaan omat hyvinvointitarpeet, ja valmentaa asiakkaita näiden tarpeiden mukaisesti esimerkiksi painon- tai stressinhallinnassa, liikkumisen lisäämisessä, ihmissuhteiden kehittämisessä tai paremmassa yöunessa. Valmennettavat ja valmentajat seuraavat hyvinvoinnin kehittymistä tarkoitukseen sopivin mittalaittein ja sovelluksin.


Digiterveys parantaa hyvinvointiasi – todistetusti

Digiterveys® on 4-12 kuukautta kestävä kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelma, joka soveltuu hyvin yrityksille ja ryhmille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi johtoryhmät, asiantuntijatiimit, esimiehet ja riskiryhmät. Ohjelma sopii myös sinulle, joka haluat saada aikaan pysyvän muutoksen parempaan suuntaan!

DIGITERVEYS® Standard ja DIGITERVEYS® Platinum.

Kysy myös mahdollisuutta yksittäisten Digiterveys modulien hyödyntämisestä teidän valmennuskokonaisuuksiin.

Digiterveys-ohjelmaa käyttävät mm. Tampereen kaupungin johtoryhmä ja TSOPin esimiehet.

Osallistuneiden kokemuksia:

”Olin lähellä ylikuormittumista. Tämä oli herätys ja ajoitus osui kohdalleen eli oli oma tarve löytää keinoja ja sainkin työkaluja muutokseen”

”Aloin seuramaan päivittäistä liikkumistavoitetta. Unen laatu parantunut, kun olen kiinnittänyt huomiota iltakäyttäytymiseeni.
Omaa jaksamista laitettu kuntoon: perhe & työ & oma harrastus & itsestä huolehtiminen”

”Stressi on helpottanut. Olen parempi ihminen iltaisin kotona.”

”Unen suhteen ja liikunnan määrän suhteen on tullut muutoksia. Pidän nyt myös lepopäiviä liikunnasta ja pyrin menemään
aikaisemmin nukkumaan. Mittarit motivoivat ja antavat palautteen.”


Kysy lisää

Maria Tuupola +358 40 5470 456 , maria.tuupola@varala.fi
Jari Salmi +358 44 3459 928, jari.salmi@varala.fi
Tupu Nordström +358 44 3459 952, tupu.nordstrom@varala.fi
Minni Suni +358 40 740 5325, minni.suni@varala.fi