Ravitsemuspalvelut

Ravitsemuksella on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteemme. Ravitsemusterapian avulla voidaan tukea yksilön liikunnallista elämäntapaa tukevia tavoitteita, maksimoida suorituskykyä ja palautumista sekä ennaltaehkäistä vammojen syntyä tai tukea niiden kuntoutusta. Ravitsemusterapia soveltuu myös hyvin esimerkiksi painonhallinnan tai elämäntapamuutoksen tueksi, erityisruokavalioiden koostamisen tueksi (mm. kasvis- tai vegaaniruokavalio), vatsavaivojen helpottajaksi, avuksi raudanpuutteeseen, ja syömishäiriöiden tai häiriintyneen syömiskäyttäytymisen hoitoon.  

Millainen vaikutus ravitsemuksella on työntekoon?

Ravitsemuksella on suuri vaikutus vireystilaan ja jaksamiseen. Vireystilan ja jaksamisen paraneminen näkyy usein tyytyväisempinä työntekijöinä sekä parantuneena työtehona.

Kuka voi hyötyä ravitsemusterapiasta?

Ravitsemusterapiasta voi hyötyä henkilö, joka haluaa edistää terveyttään, harrastaa tavoitteellista kuntoilua, haluaa parantaa työssäjaksamista tai ihan kuka tahansa, kuka haluaa tarkastella omaa syömistään yhdessä ammattilaisen kanssa.

Millaisia ravitsemusterapiavaihtoehtoja yrityksille on tarjolla?

Meillä on tarjolla

 • yksityisvastaanottoja
 • ryhmämuotoista toimintaa
 • luentoja
 • koulutuksia

Kaikki vaihtoehdot onnistuvat myös etänä ja joustavasti teidän tarpeistanne lähtien.


Voisiko yrityksesi maksimoida työntekijöiden hyvinvoinnin ravitsemusterapian avulla?

Tiedustelut ravitsemusterapiaan liittyen

Titta Mehtänen
+ 358 40 083 2953, titta.mehtanen@varala.fi


Ravitsemusterapeutti

Titta Mehtänen 

 • Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti 
 • Erityisosaamisalueitani ovat urheilijoiden ja kuntoilijoiden ravitsemus, syömishäiriöt, painonhallinta ja vatsavaivat 
 • Ravitsemusohjauksessa minulle tärkeää on antaa asiakkaalle konkreettista apua tavoitteisiin pääsemiseen sekä tukea ruokailun joustavuutta ja ruokailoa 
 • Jos sinulla on omaan ruokailuusi liittyviä kysymyksiä, joita haluat pohtia ammattilaisen kanssa, varaa aika! 

”Vastaanotollani jokainen henkilö kohdataan yksilönä. Tavoitteet, muutostoimenpiteet ja konkreettiset keinot, millä niihin päästään, pohditaan yhdessä. Ravitsemusohjauksessa näen asiakkaat aina kokonaisuutena – ohjaus toteutetaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Ohjaustyylini on voimavarakeskeinen ja asiakaslähtöinen. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.”


Oletko yksityisasiakas? Varaa aika ravitsemusterapeutille: Ravitsemusterapia


Koronaohjeistus

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

 1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (0444918280). Varatun ajan peruminen hierontaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
 2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä käynnin aikana
 3. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa