Hieronta

Hieronta on urheiluvammojen sekä muiden lihasperäisten “ongelmatilanteiden” tehokkas ennaltaehkäisijä. Säännöllinen hieronta pitää yllä lihaksiston toimintakykyä sekä tehostaa huomattavasti palautumista. Näin ollen hieronta on merkittävässä roolissa liikkuvan tai työssä fyysisesti kuormittuvan ihmisen arkea ja hyvinvointia. Hieronta on hyvin yksilöllistä ja tapahtuu aina hierottavan toiveiden mukaisesti.

Hieronta toimii erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttaa istumatyöntekijän työpäivän rasituksista.

Urheiluhierojana Varalan Urheiluopistolla toimii Ville Pirttijoki.


HINNASTO

60 min, 60 €
90 min, 84 €
Hieronta lahjakortti 12 kk
540 € /vuosi
Sisältää 12x 60 min hierontaa Varalassa. Tutustumiskäynti mahdollinen hintaan 45€ / 60 min.
Tutustumiskäynnin jälkeen voit lunastaa loput 11 käyntiä hintaan 495€.


Ajanvaraus hierontaan tapahtuu Tampereen Urheilulääkäriaseman sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Valitse palvelukategoriaksi Varalan Sporttiklinikka. Varalan vastaanotossa maksuvälineenä käy myös Edenred, E-passi ja Smartum.

Mahdolliset peruutukset tehdään sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta tai puhelimitse 03 2631 111 viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% käynnin hinnasta.


Tiedustelut hierontaan liittyen

Ville Pirttijoki +358 45 259 0988
ville.pirttijoki@varala.fi


Hieroja

Ville Pirttijoki

  • Ville on Tampereen Urheiluakatemian aamutreeneissä itsekin aikanaan sportannut positiivinen ja sosiaalinen kahden lapsen isä Ylöjärveltä.
  • Koulutettu hierojan tutkinto, valmentajan ammattitutkinto sekä yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä hierojana sekä liikuntapalveluiden tuottajana antavat monipuoliset työkalut ammatinharjoittamiseen sporttiklinikalla.
  • Intohimona kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä terveiden treenipäivien maksimointi.
  • Nähdään hieronnassa!

Urheiluhieronta
Urheiluhieronta on perinteistä hierontaa perusteellisempi sekä monipuolisempi tapa käsitellä lihaksia. Urheiluhieronnalla päästään käsiksi eri otteiden ansiosta syvempiin lihaksiin kuin perinteisellä hieronnalla. Kilpailuja tai pelejä edeltävinä päivinä urheilijat sekä kuntoilijat käyttävät myös ns. ravisteluhierontoja jolla lihaksesta tulee irtonaisempi ja kevyt olo.

Klassinen hieronta
Klassinen hieronta soveltuu kaikenikäisille sekä kuntoisille ihmisille. Perinteisessä hieronnassa käytetään pääasiassa sivelyotteita lihassäikeiden suuntaisesti eri voimakkuuksilla tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Perinteisellä hieronnalla saadaan lihaskireydet laukeamaan, aineenvaihdunta liikkeelle, lihaskipuja lievitettyä, lihaskireyksistä johtuvia päänsärkyjä sekä lihassärkyjä poistettua. Lisäksi hieronta rentouttaa sekä poistaa stressiä.


Koronaohjeistus

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (0444918280). Varatun ajan peruminen hierontaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
  2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä käynnin aikana
  3. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa