• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto Koronatilanteessa

Suomen hallituksen 4.5.2020 tekemän, koronatilanteesta johtuvan, linjauksen mukaisesti myös Varalassa puretaan korona-ajan rajoituksia vaiheittain. Toisen asteen oppilaitosten ja muun vapaan sivistystyön tilat ovat suljettuna 13.5. saakka. Suositusten mukaisesti Varalassa jatketaan kuitenkin etäopetusta lukuvuoden loppuun saakka.  

Varalan tilat avataan porrastetusti 14.5. ja 1.6. kokoontumisrajoitukset huomioiden.  

Myynti palvelee arkisin klo 9-16, puhelin 03-26 31 211 tai myynti@varala.fi
Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti, mutta pyydämme näissä olosuhteissa kärsivällisyyttä vastausten kanssa.  


Tulemme järjestämään kesälle suunnitellut lasten ja nuorten sporttileirit, perhekurssit ja muut mahdolliset tilauskurssit huomioiden hallituksen asettamat rajoitukset ja noudattaen kaikessa toiminnassa annettuja turvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita. Toteutuvissa tapahtumissamme tulemme kiinnittämään tarkasti huomiota toimintaohjeiden päivittämiseen niin, että ohjaajillamme on parhaat mahdolliset keinot ja toimintatavat viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.  

Yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmäläisten suositellaan edelleen välttämään fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa meidän täytyy valitettavasti todeta, että emme voi ottaa kursseillemme mukaan yli 70 –vuotiaita tai muita riskiryhmiin kuuluvia. Sen sijaan kannustamme liikkumaan omassa lähiympäristössä turvallisesti ja näin huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Toivomme, että näemme myös kaikki teidät, joita rajoitukset koskevat, pian Varalassa. Otamme teidät ilolla vastaan heti, kun se on mahdollista!   

Kaikki toimintamme toteutetaan mm. kokoontumisrajoitukset ja hyvä hygienia huomioiden.  


Toteutamme hyvinvointivalmennuksia etänä ja tuemme kaikkien jaksamista näinä haasteellisina aikoina. Kysy lisää etävalmennuksista: Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni +358 40 740 5325, minni.suni@varala.fi  

Pidetään huolta toisistamme, ponnistellaan yhdessä tämän vaikean tilanteen yli ja uskotaan tulevaan.
Lue blogistamme miten voit tukea henkilöstöäsi epidemian aikana ja samalla tukea sekä meitä että koronan taloushaasteista toipuvia perheitä.  

Lisätietoja saat omalta Varala-yhteyshenkilöltä tai myynti@varala.fi  


Oppilaitoksen toimintojen osalta koulutus tapahtuu ohjeiden mukaan etäopetuksena.  

Varalan ammatillinen koulutus ja osa vapaan sivistystyön pitkäkestoisista koulutuksista jatkuvat edelleen. Opetus ja ohjaus järjestetään vaihtoehtoisilla tavoilla etä- ja verkko-opetuksena.  

Opetushenkilöstön osalta lomautukset toteutetaan pääsääntöisesti kesäkuussa 1.6. alkaen. Muutama opettajista tulee olemaan lomautettuna jo ennen kesäkuun alkua, ja he viestivät asiasta tarkemmin henkilökohtaisesti omille opiskelijaryhmilleen. Opiskelutodistuksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä apulaisrehtori Sari Karjalaiseen.  

Kaikkien tänä keväänä valmistuvien opiskelijoiden valmistumisaikataulu pysyy ennallaan.  

Tavoitteena on myös aloittaa kaikki suunnitellut koulutukset normaalien nettisivuillamme ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti, mukaan lukien oppisopimuskoulutus.  

Varalan oppisopimusopiskelijoille  

Opintoihin liittyvät muutostilanteet
Huomioithan mahdolliset koronaepidemian aiheuttamat poikkeustilanteet myös oppisopimuksessasi: mikäli työsuhteesi luonne muuttuu esim. yhteistoimintaneuvottelun seurauksena eikä esim. päätoimisuus täyty oppisopimussuhteen edellyttämällä tavalla, olethan yhteydessä koulutustarkastaja Jani Niemiseen. Tärkeää on huomioida oppisopimussuhteen edellytysten täyttyminen. Koulutuksen järjestäjänä olemme vastuussa tietojen oikeellisuudesta eri viranomaistahoille. Asia on tärkeä myös sosiaalietuuksien näkökulmasta.
Lisätietoja: https://sandbox.varala.fi/opiskelu/oppisopimus/oppisopimus-opiskelijalle/  


Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoita työskentelee tiiviisti urheilijoiden ja valmentajien tukena myös koronatilanteessa.  

Toteutamme rajoitusten voimassaolo aikana pienryhmävalmennuksia ja testauksia huomioiden kokoontumisrajoitukset.   

 
Kysy lisää valmennuskeskus@varala.fi  

Päivitetty 6.5.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top