• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto, GoGo liikuntakeskus tiivistävät yhteistyötään Varalan Personal Trainer -koulutuksessa.

Varalalla on pitkä historia Personal Trainer -koulutuksen järjestämisessä Varalassa opiskeleville. Jo muutaman vuoden ajan Varalassa on mahdollistettu PT-koulutusta myös muille liikunta- ja terveysalalla toimiville, heille, jotka eivät vielä ole opiskelleet Varalan Urheiluopistossa. PT-koulutus onkin vahvistanut paikkansa Varalan koulutus tarjonnassa ja uudet ryhmät käynnistyvät nyt puolivuosittain.

”On hienoa rakentaa yhteistyötä jo lähes 30 vuotta alan edelläkävijänä olleen GoGo Liikuntakeskuksen kanssa ja tarjota PT-opiskelijoillemme parhaita oppimisympäristöjä.”, toteaa Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Nyt rakennetun yhteistyön merkeissä opiskelijat pääsevät myös lähemmäs Personal Trainerin arkea, kun osa koulutuksista järjestetään GoGO Liikuntakeskuksen tiloissa.

”Yhteistyö Varalan Urheiluopiston kanssa tuo meille uusia mahdollisuuksia kouluttaa myös omaa henkilökuntaamme ja saada uusia tuulia PT-toimintaamme.”, kertoo GoGo Liikuntakeskuksen toimitusjohtaja Taru Vähätalo.

Varalan Personal Trainer -koulutus kestää 10 viikonloppua ajoittuen yhden vuoden ajalle. Lähiopetuksen laajuus on noin 180 h. Etäopetusjaksojen aikana suoritetaan opetuskokonaisuuksia tukevia ja niiden ympärille rakentuvia oppimistehtäviä. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös työn ohella. Kurssin lopuksi suoritetaan kirjallinen PT-raportti sekä käytännön PT-koe, joiden suorittaminen hyväksytysti oikeuttaa Personal Trainer -nimikkeen saamiseen.

Lisätietoja:

Varalan Urheiluopisto PT-koulutusvastaavat
Jenni Puputti ja Rami Oksanen
ptkoulutus@varala.fi

GoGo Liikuntakeskus
Taru Vähätalo, taru.vahatalo@gogo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top