Varala Hope Charity Challenge

PERUTTU koronatilanteen vuoksi

Hyväntekeväisyyshaaste seikkailunhaluisille 16.-17.4.2021

Haasta itsesi yhdellä fyysisimmistä ja elämyksellisimmistä hyväntekeväisyyshaasteistamme!

Täällä pärjäät sisulla ja hyvällä peruskunnolla


Tapahtumaan osallistumalla tuet samalla vähävaraisten perheiden lapsia. Tarjoamme HOPE ry:n kautta joka neljännestä osallistujasta yhden paikan Varalan Sporttileirille, sitä tarvitsevalle lapselle!


Haasteessa yhdistyy monipuolisesti elämykset ja kuntoliikunta. Ohjelma on täynnä yllätyksiä, joten varaudu esimerkiksi kiipeilemään, liikkumaan metsässä keskellä yötä, järvellä aamun ensimmäisten säteiden sarastaessa ja ryhmässä saavuttaaksesi annetun tavoitteen.

Haastavan elementin leiriin luo levon rytmitys aktiviteettien väleissä, sillä me keksimme sinulle ohjelmaa tasaisin välein (3-4 tunnin välein lähtö) noin vuorokauden ajan.

Lepoa varten on kaikille osallistujille Varalassa majoitushuone sekä tankkausta varten ruokailut (4 ateriaa) ja tarvittavat lisäeväät.

Haaste päättyy Varalan rantasaunalle, jossa jälkipelit ja fiilistelyt lauantai-iltana.

Ilmoittaudu mukaan yksin, kaksin tai porukalla. Tätä kokemusta et tule unohtamaan!


Ilmoittaudu mukaan tekemään hyvää!

Startti perjantaina klo 18.00
Maalissa lauantaina noin klo 16.00
Jäähdyttelyt ja päivällinen rantasaunalla lauantai-iltana
Hinta: 195 €

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut tasaisin välein ja tapaturmavakuutuksen ohjelman ajaksi.

Kysy lisää

Henri Kautiala
Liikuntakoordinaattori ja valmentaja
+358 44 345 9921 henri.kautiala@varala.fi

Jari Salmi
Kuntotestaaja, valmentaja
+358443459928 jari.salmi@varala.fi

hope logo

“Lasten sporttileiri on äärimmäisen hieno tilaisuus lapsille, joille ei muuten olisi mitenkään mahdollista päästä leireilemään. He ovat juuri niitä lapsia, joilla ei koskaan ole mitään ohjelmaa lomien ja vapaiden aikana, ja tällainen kokemus voi olla monin tavoin merkittävä jatkossakin. Monipuolinen ohjelma toivottavasti innostaa lapsia liikkumaan ja etsimään arjessa mahdollisuuksia liikkua. Tärkeää on, että leireihin sisältyy myös ruokailu. Näin lapset eivät jää eriarvoiseen asemaan, koska heillä ei ole mahdollista ostaa ruokatarjoilua tai mahdollisuutta edes kunnon eväisiin. Kaikki ylimääräinen rahanmeno kun saattaa keikauttaa pahan kerran perheen taloutta. Lämmin kiitos siis kaikille, joka teette tämän mahdolliseksi.”

juoksijoita