• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala ja Tappara laajentavat entisestään hyvää yhteistyötään kaudella 2017-2018. Testausyhteistyön lisäksi Varala on vahvasti mukana Tapparan liigapelaajien fysiikkavalmennuksessa.

Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentaja Jenni Puputti on mukana ensimmäistä kautta Tapparan Liigajoukkueen voimavalmennuksessa. Tapparan voimavalmennuksesta vastaa edelleen pitkälinjan voimavalmentaja ja Varalankin voimavalmennuksen mentori Jaakko ”Jaska” Kailajärvi, jonka opissa ja oikeana kätenä Jenni toimii.

”Kesäharjoittelu on sujunut hyvin ja pelaajien fysiikkaominaisuudet ovat kehittyneet toivotulla tavalla. Pelaajat ovat olleet hyvin motivoituneita harjoitteluun ”, kertoo Jenni Puputti.

Pelaajat ovat käyneet harjoitusjaksolla Varalassa treenaamassa juoksu- ja hyppytekniikkaa fysiikkavalmentaja Tiia Hautalan valmennuksessa sekä kehotaitavuutta taitovalmentaja Aila Sainion opissa. Nämä harjoitukset ovat antaneet pelaajille lisää ymmärrystä monipuolisesta ja tehokkaasta kehon käytöstä.

Fysiikkaominaisuuksia on testattu jo keväällä Varalan urheiluopistolla ja seuranta jatkuu koko kauden ajan.  Joukkueella on myös mahdollisuus mm. Firstbeat –palautumisanalyysiin ja Emfit QS Uni- ja palautumismittaukseen. Testipatteristot ja pelaajan seurantapolku on luotu yhteistyössä Tapparan juniori- ja liigakiekon sekä Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Johtoryhma
Jenni Puputti ja Jukka Rautakorpi seuraamassa tarkkana testejä.
Pelaajat kuuntelemassa testin suoritusohjeita
uudet-pelaajat
Uusien sopimuspelaajien julkistamistilaisuus pidettiin Varalan Urheiluopistolla 29.5.
Sport Person speaking
Testauspäällikkö Marko Haverinen ja päävalmentaja Jukka Rautakorpi testitulosten äärellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top