• Contrast
    • Layout
    • Font

Etsitkö sopivaa majoitusta syysloman viettoon. Meiltä löytyy erikokoisia huoneita erilaisiin tarpeisiin ja aamupala sisältyy tietenkin majoituksen hintaan.

Huoneet ovat pääsääntöisesti kahden hengen huoneita. Myös muutamia yhden ja kolmen hengen huoneita löytyy sekä muutama perhehuone väliovella. Huoneissa on wc, suihku, TV, pyyhkeet ja lakanat.

Paikan päällä on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Varalaan pääsee kaupunkiliikenteen linja-autolla nro 10. Tampereen rautatieasemalle on vain n. 3,5 km matka ja Tampere-Pirkkalan lentokenttä on 15 km:n päässä. Täältä löydät lisätietoa saapumisesta Varalaan

Huoneet saa käyttöönsä vastaanotosta tulopäivänä: ma-to klo 14.00 ja pe-su klo 15.00. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Syyslomamajoitus 2 hh /yö alk. 89 €

Tiedustele vapaata majoitusta puh. 03 2631 111, info@varala.fi.

Vastaanotto avoinna ma-pe klo 8.00 – 19.00, la klo 8.00 – 18.00, su klo 8.30 – 16.30


Syyslomalla 17.-20.10.2022 aktiivista lomailua

Haluatteko viettää aktiivista lomaa? Viikolla 42 tarjoamme lomapaketteja, joihin sisältyy tekemistä valintanne mukaan. Tule mukaan päiväksi tai koko lomaohjelman ajaksi!

Voit valita tarpeesi mukaan täysihoidon kaikilla aktiviteeteillä tai osallistua yksittäisiin ohjattuihin aktiviteetteihin. Aikuisille tarjolla monenlaista liikuntaa ja seikkailua, höystettynä rentouttavilla saunahetkillä rantasaunoilla tai altaalla. Lapsille on luvassa taattua hauskaa päivätoimintaa ohjattujen aktiviteettien parissa.

Tutustu lisää ja varaa paikkasi https://sandbox.varala.fi/loma-holiday-17-20-10-2022/


Seikkailusta kiinnostuneet kiipeilevät Flowpark Varalassa vielä Syyslomallakin

Alueellamme on kaiken ikäisille soveltuva kiipeilypuisto Flowpark, joka kutsuu seikkailuun koko perhettä.

Avoinna Syyslomalla 19. – 23.10. Keskiviikko-sunnuntai 12:00-18:00. Ryhmille olemme avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella.


Koe ainutlaatuinen huippuluokan yö Tampereella kauniin Pyhäjärven rannassa.

Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeaa kauniit Pyhäjärvi näkymät.

Tutustu lisää Lasi-iglu majoitukseen

Nähdään Varalassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top