Skeittileiri

Varalan ja Pirkanmaan Kaarikoirien yhteinen skeittileiri on taas täällä! Skeittileiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla 4.-7.8.2022.

Mukaan mahtuu 16 osallistujaa.

Skeittileiri on avoin kaikille, joita skeittaus ja yhdessä vietetty aktiivinen kesäviikko Tampereella kiinnostaa.

Skeittaus itse on leirillä suurimmassa roolissa, mutta leirin aikana perehdytään hieman myös skeittausta edistäviin asiohin kuten  motoriikkaan ja kehon hallintaan yhdessä Varalan valmentajien kanssa. Yhtenä päivänä leirillä seikkaillaan myös Flowpark Varalassa (pääsymaksu seikkailupuistoon sisältyy leirin hintaan).

Leirillä skeitataan, vietetään aikaa yhdessä ja tutustutaan Tampereen eri skeittiparkkeihin ja spotteihin. Leirin vetäjinä toimivat Jussi Korhonen ja Samu Karvonen, joiden kanssa harjoitellaan jokaisen henkilökohtaisten taitojen kehittämistä sekä pohditaan tapoja itsenäiseen harjoitteluun.  Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

HINTA

Täysihoidolla 4 päivää (3 yötä) 510 € /hlö  
(Hinta sisältää täysihoidon, valmennuksen ja seikkailun Flowpark varalassa)

Ilman majoitusta 4 päivää 410 € /hlö


Leirin vetäjät

Jussi Korhonen on nimi, joka tunnetaan verttirampeilla kaikkialla maailmassa. Tampereella vuonna 1975 syntynyt ja skeittauksen 1987 aloittanut Jussi on tehnyt mittavan kansainvälisen kilpailu-uran ammattilaisena. Jussi on skeitannut maailmanluokan tekijöiden kanssa mukaan lukien myös Tony Hawk, ja ollut todistamassa paikan päällä monia merkittäviä tapahtumia skeittauksen historiassa. Hän on ensimmäinen suomalainen lautailulajien edustaja XGames-kilpailuissa ja ensimmäinen eurooppalaissyntyinen Megaramp skeittari.

Jussi on kahden kouluikäisen pojan isä ja tällä hetkellä hän opiskelee liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistossa ja on mukana Sammon Keskuslukiossa aloittavan skeittilinjan työryhmässä lajivalmentajana.

Samu Karvonen on positiivinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva 34-vuotias Helsinkiläinen. Suurimman osan elämästään skeitannut Karvonen on yksi maailmaa eniten kiertäneistä, ansioituneimmista ja tunnetuimmista lajin edustajista suomessa. Useissa tunnetuissa videoissa ja lehdissä esiintynyt Karvonen on skeittauksen ohella tehnyt vuosia myös moniammatillista uraa skeittikulttuurin edistäjänä mm. Suomen rullalautaliittossa sekä Helsingin paikallisseurassa HELride Collectivessa. Hän on toiminut skeitti-alalla monissa eri rooleissa niin skeittikaupan myyjästä ammattivalokuvaajaan kun tunnettujen brändien luojasta suomen suurimpien skeittitapahtumien tuottajaan. Uusimpien opiskeluiden myötä omaa hän pian myös ammattivalmentajan tutkinnon ja aloittaa syksyllä alkavan suomen ensimmäisen lukio skeittilinjan lajivastaavana Sammon keskuslukiossa, Tampereella.

Leirillä yövytään pääasiassa 2-3 hengen huoneissa. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku ja TV. Huoneissa on peitto, tyyny ja pyyhe. 

Ruokailu tapahtuu pääsääntöisesti ravintola Säteen noutopöydästä. Leirin hintaan kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut

Tatu Peltonen
tatu.peltonen@varala.fi
+358 443459905