• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Se erilainen IT-duuni

Haluatko tehdä erilaisia työpäiviä, joiden sisältö vaihtelee käyttäjätuesta ohjelmistokehitykseen? Oletko teknisesti taitava ja innokas oppimaan uutta? Ratkaisetko mielelläsi käyttäjien laite- ja ohjelmisto-ongelmia ja saatko heidän työvälineet toimimaan? Kiinnostaako sinua myös silloin tällöin kirjoittaa pätkä koodia, kenties vaikka mobiilisovellukseen tai nettisivulle?

Haemme pieneen tiimiimme liberoa, joka tekee sen, mitä milloinkin on tarpeen. Joskus päivä saattaa kulua henkilöstön tai asiakkaiden IT-tukitehtävissä, ja toisinaan voit löytää itsesi suunnittelemasta tai koodaamasta uutta sovellusta.

Tarjoamme monipuolisen työpaikan asiakaslähtöiselle monitaitoiselle joustavalle jatkuvasti oppivalle ICT-asiantuntijalle. Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä tehtäviä, rennolla meiningillä mukavien työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta. Tulet toimeen sekä suomen että englannin kielellä. Koodaat sujuvasti jollain ohjelmointikielellä eikä sinua kylmää kokeilla jotain sinulle toistaiseksi tuntematontakaan kieltäkään. Osaat Windows-PC:n perusylläpidon etkä pelkää myöskään pilvipalveluiden tai langattoman verkon hallintaan liittyviä tehtäviä. Lisäpisteitä saat esim. PowerBI-, Power Apps- tai vaikkapa SEO-osaamisesta. Kaikkea tätä ei tarvitse osata, mutta hyvät pohjat ja vahva halu oppia ja uudistua pitää löytyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Riku Granat ti 10.3. klo 10:00-11:30 ja pe 13.3. klo 10:00-11:30.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 20.3.2020 mennessä osoitteeseen marja-liisa.tahlo@varala.fi
Otsikoi viestisi: Se erilainen IT-duuni.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top