• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Digi-liideri

Haluatko tulla rakentamaan digitalisaatiota meille Suomen vanhimpaan perinteikkääseen mutta jatkuvasti uudistuvaan urheiluopistoon Varalaan? Etsimme tähän tehtävään nyt

Digi-liideri

Varalan Digi-liiderinä tulet luomaan ja kehittämään meille digitalisaation käytäntöjä sekä toimintamalleja. Otat omistajuuden digitalisaatiostamme ja pääset rakentamaan sitä itsenäisesti pienen tiimisi avustuksella. Digitalisaation kehitystyössä päämääränämme on sujuvien asiakas- ja työntekijäkokemusten rakentaminen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, muodostamaan ratkaisuvaihtoehtoja, toteuttamaan niitä sekä omaat positiivisessa mielessä kriittisen ajattelutavan. Olet siis sekä strateginen ajattelija että ”kädet konepellin alla” tekijä.

Tiimimme on pieni, mutta tehokas. Arvostamme luovaa ”Can do!” -asennetta sekä uskallusta kokeilla uutta. Työssäsi pääset johtamaan Varalan digikehitystä ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Olet etsimämme tekijä, mikäli olet digitaalisen, datapohjaisen ja asiakaslähtöisen teknologian vahva osaaja. Sinulta löytyy kokemusta sekä näyttöjä asiakas- ja työntekijälähtöisten prosessien ja niitä tukevien digiratkaisujen rakentamisesta. Suhtaudut innolla kehittämiseen ja uuden ideoimiseen, ja sinulta luonnistuu sekä itsenäinen projektinhallinta että tiimissä työskentely. Ja ennen kaikkea viet aloittamasi projektit päätökseen.

Toivomme osaamista ja ymmärrystä useammasta seuraavista osa-alueista:

  • CRM/ERP-tietojärjestelmäkehitys (esim. Microsoft Dynamics 365)
  • Verkko-oppimisen ja -valmentamisen alustat
  • Data science, analytiikka ja tekoäly
  • Mobiili- ja web-ohjelmointi
  • IT-kumppaneiden ja hankintojen ohjaaminen

Kaikki näitä ei tarvitse vielä osata, vaan tärkeintä tehtävässä on intohimo sekä uusiin että olemassa oleviin teknologioihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin sekä valmius jatkuvaan uuden oppimiseen yhdessä muun organisaation kanssa. Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä tukee esimerkiksi soveltuva korkeakoulututkinto tai AMK.

Digitalisaation saralla ylläpidät osaamistasi, tiedät mitä maailmalla tapahtuu ja olet utelias tutkimaan, mihin suuntaan trendit ovat menossa. Nautit sidosryhmien välisestä kanssakäymisestä ja vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa.

Toivomme löytävämme tehtävään asiakaslähtöisen persoonan, jolla on palava into digitaaliseen ja datapohjaiseen tekemiseen sekä sammumaton halu kehittyä myös koko ajan lisää. Sinulta löytyy näyttöjä mahdollisesti sekä B2C- että B2B-puolelta. Kehittäminen ja ideoiminen on sinulle mieluisaa ja innostavaa, ja sinulta luonnistuu mukavasti sekä itsenäinen että tiimityöskentely. Pystyt myös innostamaan tiimin digimatkalle sekä tukemaan heitä matkan varrella.

Tule mukaan luomaan tulevaisuutta varalalaisena!

Tästä eteenpäin

Jäikö kysyttävää? Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soininen vastaa kysymyksiisi mielellään, puh. 045 353 3337 tai henri.soininen@eezy.fi.

Mikäli kiinnostuit, seuraavaksi haluamme kuulla lisää sinusta. Lähetä vapaamuotoinen esittelysi ja CV:si palkkatoiveineen 19.4.2022 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi Haku alkaa 29. maaliskuuta 2022 ja päättyy 19. huhtikuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Varalan Urheiluopisto

Me varalalaiset haluamme olla luomassa tulevaisuutta, jossa jokainen voi nauttia liikkumisesta tai urheilusta, saavuttaa tavoitteensa ja voida hyvin, iästään ja taustastaan riippumatta, niin vapaalla, työpaikalla kuin pelikentälläkin.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviin kuin huippu-urheilu- ja valmennustoimintaan.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme liikunta- ja terveyspainotteisia etuja. Nautimme laajasta työterveyshuollosta, ateriaedusta sekä tykyliikunnasta. Työntekijänä sinä ja perheesi olette oikeutettuja tuntuviin alennuksiin kursseistamme, majoituksesta sekä muiden urheiluopistojen majoituksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top