• Contrast
    • Layout
    • Font

Kuten Aamulehden jutusta olet ehkä jo lukenut olemme Varalassakin haasteiden edessä. Olet varmaan myös pohtinut miten yrityksesi pääsee parhaiten yli tämän haastavan tilanteen.

Me olemme Varalassa miettineet miten voit tukea henkilöstöäsi epidemian aikana ja samalla tukea sekä meitä että koronan taloushaasteista toipuvia perheitä. Olemme koonneet tähän kirjoitukseen muutamia ratkaisuja:

1. Verkkovalmennusta etätyön tueksi
2. Tuplahyvä- Autetaan yhdessä
3. Firstbeat -hyvinvointianalyyysi
4. Vinkkejä vähentämään stressiä ja edistämään hyvinvointia

Varalakaan ei pysty välttymään taloudellisilta menetyksiltä ja lomautuksilta. Parhaiten tuet Varalan selviytymistä sillä, että et peru 13.4.2020 jälkeen varaamiasi tilaisuuksia. Autat meitä myös tekemällä varauksesi tulevista kesän ja syksyn tapahtumista hyvissä ajoin.


TUPLAHYVÄ

Voit auttaa sekä meitä että Koronaepidemiasta toipuvia perheitä.
Autetaan yhdessä lapsia ja lapsiperheitä

Tue lasten ja nuorten liikunnallista kesää ja syksyä. Osta sporttileiripaikkoja, me jaamme ne yhdessä Hope ry:n kanssa apua tarvitseville perheille.

Voit myös ostaa lippuja Flowpark Varalaan ja Hope ry jakaa myös ne tarvitseville perheille.

Tee ostokset tästä linkistä 15.5.2020 mennessä.

Tukea antaneet yritykset saavat nimensä näkyviin Varalan nettisivujen blogitekstiin ja somekanaviin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä:
Varalan myyntipalvelu 03 2631 211 (arkisin klo 9-16) tai myynti@varala.fi


Kannusta työntekijöitäsi pitämään huolta itsestään myös tänä haastavana epidemia-aikana

Suurin osa työntekijöistä on siirtynyt etätyöhön ja päivärytmi sekä rutiinit etsivät useassa kodissa uusia uomiaan. Uusien rutiinien löytäminen yhdessä lasten kanssa voi olla mutkikasta ja hermot voivat mennä aikuisilla ja lapsilla useampaan kertaan. Tämän kaiken uuden ja haastavan keskellä omat tarpeet jäävät taka-alalle; ruokarytmi unohtuu, liikunta jää vähemmälle ja huolet saattavat hiipiä uniinkin. Juuri nyt itsensä johtamisen taidot ovat kullan arvoisia.

Näistä syistä erityisesti nyt olisi syytä huolehtia myös itsestä ja omasta jaksamisesta. Kun sinä voit hyvin, myös lähimmäisesi voivat hyvin. Kun työntekijä huolehtii itsestään, hän jaksaa keskittyä etäpalavereissa, huolehtia asiakkaistaan ja rakentaa tulevaisuutta.

Verkkovalmennusta Varalasta etätyön tueksi!

Tarjoamme mahdollisuuden tukea henkilöstönne hyvinvointia verkkovalmennusten avulla. Työntekijä saa valmennuksesta voimaa ja inspiraatiota johtaa itseään ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Erinomaista tässä on se, että valittavana on useita eri teemaisia kursseja. Näin erilaisten tarpeiden huomioiminen mahdollistuu. Kun olette päättäneet lähteä mukaan, työntekijänne valitsevat alla olevasta verkkokaupasta omiin tarpeisiin sopivan valmennuksen ja sen jälkeen me hoidamme loput.

Toteutamme verkkovalmennukset yhteistyössä Syke Triben ja heidän valmentajien kanssa. SYKE Tribe on Lempäälästä kotoisin oleva palkittu ja tietoturva-auditoitu ohjelmisto, jota myös Varala käyttää ja jonka sisältöä tuottavat useat pienyrittäjät.
Ostamalla valmennuksen Varalasta olet myös mukana auttamassa Varalaa ja useampaa suomalaista pienyrittäjää näiden vaikeiden aikojen yli samalla kun tuet henkilöstösi työkykyä.

Miten tilaus tapahtuu?

1. Vahvista, että yrityksenne on mukana ja toimita meille yrityksenne laskutustiedot
2. Jaa työntekijöillesi tämä linkki: https://varalasyke-tyhy.paperform.co
3. Työntekijät aktivoivat haluamansa valmennuksen helposti suoraan lomakkeen kautta
4. Laskutamme yritystänne todellisten toteutuneiden latausten perusteella (valmennuksen maksavat riippuen valmennuksesta 24,90€ – 74,90€ /valmennus (sis. alv. 24%)
5. Toimitamme kampajan päätteeksi tiedon minkälaisia valmennuksia juuri sinun yrityksesi henkilöstö valitsi – tämän tiedon avulla saatte myös hyvää tietoa minkälaisia valmennuksia teidän työntekijät valitsivat

Kysy lisää ja tilaa valmennukset:
Myyntipalvelu puhelin 03 2631 211 (arkisin klo 9-16) tai myynti@varala.fi


FIRSTBEAT -HYVINVOINTIANALYYSI

Varaa henkilöstöllesi Firstbeat hyvinvointianalyysi ja autat työntekijöitä löytämään sopivat tavat pitää huolta itsestään ja suoriutumaan paremmin työssään. Kaikki tämä hoituu etänä.

Firstbeat -hyvinvointianalyysi ja palaute sähköisesti (Pdf-tiedosto) 99 €/ hlö (sis.alv.)

Firstbeat -hyvinvointianalyysi ja palaute valmentajalta henkilökohtaisesti etänä, saat samalla suosituksia omaan arkeesi 189€/ hlö (sis.alv.)

Tilaukset: myynti@varala.fi


Vinkkejä vähentämään stressiä ja edistämään hyvinvointia

Nyt on tärkeää pitää kiinni terveyttä ja hyvinvointia edistävistä arkirutiineistaan, muun muassa liikkumiseen panostamalla. Akuuttien tartuntariskiä madaltavien toimenpiteiden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota oman vastustuskykynsä, terveytensä sekä toiminta- ja suorituskykynsä ylläpitämiseen.

Alla vinkkejä, jotka toivottavasti auttavat sinua vähentämään epävarmuudesta johtuvaa stressiä ja edistämään hyvinvointia:

Pyri elämään mahdollisimman normaalia arkea ja elämää
viranomaisohjeita kuitenkin kunnioittaen.

Pidä huoli riittävästä unesta ja levosta
Uni on terveyden, stressinhallinnan ja vastustuskyvyn perusta.

Harrasta liikuntaa päivittäin tai lähes päivittäin
Suosi ulko- ja hyötyliikuntaa. Harrasta sydän- ja verenkiertoelimistöä kehittävää kestävyysliikuntaa UKK-Instituutin liikkumissuosituksen mukainen määrä eli reippaasti toteutettuna 2 tuntia 30 minuuttia tai rasittavasti suoritettuna 1 tunti 15 minuuttia viikossa liikkuen. Treenaa myös lihaskuntoasi ja liikehallintaa vähintään 2 kertaa viikossa.

Syö säännöllisesti, riittävän energiapitoisesti, monipuolisesti ja muutenkin terveellisesti
Harrastusten ja aktiivisuuden väheneminen voi vaikuttaa aineenvaihduntaan sekä ruokahaluun.

Vältä liiallista istumista ja arjen passivoitumista
Etätyö sekä koulujen ja oppilaitosten sulkeminen aiheuttavat pahimmillaan neljän seinän sisälle bunkkeroitumista. Pyri olemaan mahdollisimman aktiivinen ja rajoittamaan istumisannos mielellään alle 6 tuntiin päivässä.

Kurkkaa taukojumpat etätyöpäivään Varalan Urheiluopiston Youtube-kanavalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top