• Contrast
    • Layout
    • Font

Kaikki on lähellä – Aina ei tarvitse lähteä kauas. Tampereelle on helppo ja nopea tulla!

Kun on irtioton aika, valitse valmiit ruoat, puhtaat valkeat lakanat ja monipuolinen turvallinen ympäristö! Nämä kaikki tarjoaa loma Tampereella, joka yhdistää vaivattoman majoituksen ja ruokailut Varalan Urheiluopistolla Mustavuoren laskettelukeskuksen mahtaviin ulkoilumaastoihin. Unohtamatta tietenkään Suomen suosituinta kotimaan matkailukaupunkia, Tamperetta, kaikkine vaihtoehtoineen vain 3 kilometrin päässä Varalasta.

Hiihtoloman suunnitelmat vielä auki?

Vaihtoehtoja löytyy jokaiselle:


Varalan perhetapahtuma Mustavuoressa siirtyy uuteen ajankohtaan

Kokoontumisrajoitusten jatkumisen vuoksi Varalan perhetapahtuma Mustavuoressa 5.3.2021 siirtyy järjestettäväksi myöhäisempään ajankohtaan. Infoamme uudesta tapahtumapäivästä myöhemmin.

Laskettelukeskuksen toiminnot jatkuvat kuitenkin Mustavuoressa normaalisti upeissa talvisissa puitteissa. Nature Escape Mustavuori Pop up-pakopeli on myös edelleen varattavissa ryhmille 5.3. https://www.naturescape.fi/varaa

Tervetuloa laskettelemaan ja nauttimaan talvipäivistä Mustavuoreen!


Talvilomalle Tampereelle

Varaa haluamasi pituinen irtiotto nyt talvisesongin erikoishinnoin! Täysihoito ja täysi laidallinen tekemistä. Nauti maittavista noutopöydistä, nuku hotellitasoisessa huoneessa kauniissa maisemissa ja liiku turvallisesti monipuolisten nähtävyyksien ja aktiviteettien parissa juuri silloin kun sinulle sopii! Katso pakettitarjous


Tarjoamme talven ja kevään vapaa-ajan tapahtumiimme koronatakuun.

Mikäli joko Tampereen alueen tai kotipaikkakuntasi terveysviranomaisten asettamat rajoitukset estävät sinua osallistumasta TAI sinut on terveysviranomainen todisteellisesti määrännyt karanteeniin, ja meitä siitä viipymättä tiedotat, palautamme kuluitta osallistujamaksusi tai voimme halutessasi siirtää osallistumisesi seuraavalle vastaavan hintaiselle leirille.

Lue lisää koronatakuusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top