• Contrast
    • Layout
    • Font

Flowpark Varalaan avataan uusia ratoja

Viime kesäkuussa avatussa Flowpark Varalassa vieraili ensimmäisenä kautena 17 000 kävijää. Yllättävä suosio aiheutti ajoittaista ruuhkaa, minkä vuoksi Flowpark Varalaan rakennetaan kevään aikana kaksi uutta rataa sekä toinen testirata. Radat on suunniteltu asiakaspalautteen perusteella. Uusien ratojen ja lisävarusteiden uskotaan tasaavan jonot. Ensimmäisen kauden kokemuksien pohjalta myös puiston käytäntöjä ja henkilökunnan toimintaa on muokattu alkavalle kaudelle niin, että asiakkaat pääsevät entistä sujuvammin flowparkkaamaan.

Ensimmäinen uusista radoista ”This Way Up” tulee olemaan väriltään sininen (helpohko) ja se kuljettaa flowparkkaajat suoraan lipunmyynniltä parkkipaikan yli puistoalueelle. Varalan jylhät maisemat ja maaston korkeuserot luovat kohtuullisesti korkeutta, mutta itse tehtävät ovat helppoja. Toinen uusi rata ”Off-Balance” on väriltään vihreä (helppo) ja siitä tulee puiston korkeista radoista matalin. Tehtävät puolestaan haastavat erityisesti tasapainon. Lipunmyynnin viereen rakennetaan lisäksi toinen testirata, joka sujuvoittaa alkuopastuksia.

Flowpark Varalaan on saatavilla uutena myös paljon kysyttyjä kausikortteja kaudelle 2016. Puisto on huhtikuussa avoinna tilausryhmille ja säiden salliessa viikonloppuisin yleisölle. Koko puisto avataan yleisölle viimeistään vappuna. Tarkemmat aukioloajat ja hinnat löytyvät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top