• Contrast
    • Layout
    • Font

Olemme 110 vuoden ajan pitäneet monin tavoin huolta työntekijöistä, asiakkaista ja yhteistyökumppaneista. Näin juhlavuotenamme haluamme nostaa tätä ajattelua paremmin esille ohjaamaan meidän valintoja.

Olemme läheisesti mukana asiakkaidemme elämässä – niin opiskelijoiden, urheilijoiden, vapaa-ajan liikkujien kuin yritysten. Haluamme varmistaa kestävän kehityksen periaatteiden toteutumisen arjessa toimintamme ja tuotteidemme kautta. Haluamme omilla valinnoillamme auttaa asiakkaitamme kestävämpään elämään.

Siivouksessamme on käytetty Aktiivivettä kohta vuoden ajan.

Aktiivivesi korvaa useimmat ihmiselle haitalliset puhdistuskemikaalit luonnollisella puhdistusaineella, hapettavalla vedellä. Aktiivivesi antaa meille mahdollisuuden tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja parantaa sisäilmaa, verrattuna aikaisempiin siivousmenetelmiin. Uskomme, että Aktiivivesi tulee mullistamaan siivouksen. Erinomaiseen lopputulokseen päästään käyttämällä vain vettä, happea ja sähköä. Aktiivi vesi onkin tutkitusti tehokas ja turvallinen vaihtoehto.

Aktiiviveden tarina alkoi Kanadasta 2011 ja Aktiivivedellä siivottavia kohteita on nyt maailmassa kaikilla mantereilla päiväkodeista sairaaloihin n. 15 000. Maailman johtavat yliopistot ja puhtauspalveluliikkeet ovat jo siirtyneet aktiiviveden käyttöön. Suomessa aktiivivettä käyttäviä kohteita on n. 150 muun muassa elintarviketeollisuudessa, kouluissa ja yliopistoissa.

Varalassa käytössä oleva Tersano SAO™-Aktiivivesi on ammattisiivouksen useimmat perinteiset puhdistusaineet korvaava vedenkäsittelytekniikka. Laitteisto on asennettu siivouskeskuksen seinään ja kytketty kylmään vesihanaan ja maadoitettuun pistorasiaan. Laitteisto käsittelee “nappia painamalla” veden automaattisesti käyttövalmiiksi puhdistusvedeksi. Annostelu helpottuu ja yksinkertaistuu, kun laite tuottaa n. 12 l/minuutissa heti puhdistusvettä.

SAO™-Aktiivivesi on turvallista, eikä siltä tarvitse suojautua. Se puhdistaa ja vie hajuja, mutta on täysin jäämätön ja päästötön, Ihmis- ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tersano-SAO™-Aktiivivesi tehoaa myös resistentteihin bakteereihin ja hiivoihin, eikä teho heikkene.

”Aktiivivesi-tarina on koskettanut itseäni käyttäjänä, hienojen kokemusten saajana sekä entistä terveempänä työntekijänä ja tyytyväisen työtiimin vetäjänä. Varalan toimitilahuoltajina olemme käyttäneet aktiivivettä kohta vuoden.

Aktiivivedellä siivoamista on helppo kannattaa:               

  • Perehdyttäminen yksinkertaista (opit ottamaan laitteesta aktiiviveden)
  • Työhön valmistautuminen on nopeaa
  • Työskenteleminen turvallista (aktiiviveden takia ei tarvita suojausta, vain likaa varten)
  • Laadukas työnjälki (kaikki pinnat voidaan pyyhkiä aktiivivedellä ja pinnat eivät kärsi siitä)
  • On inhimillistä, että aktiivivesi voi joutua ”vääriin käsiin”, mutta ei huolta, sitä on turvallista, vaikka juoda (lapset, vanhukset)
  • Mikäli aktiivivettä jää jäljelle, se muuttuu takaisin puhtaaksi vedeksi eli täysin ekologinen valinta”

Satu Ervalahti, Varalan Urheiluopisto, siivouspalvelun esimies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top